Gent
webdesign
QR codes (2d barcodes)
 
QR code
QR-(Quick Response)-codes zijn tweedimensionale barcodes. Deze codes kunnen verschillende vormen van informatie bevatten. Bij het scannen van deze 2D barcodes kan men informatie ontvangen zoals weblinks, vCards (virtuele naamkaartjes), e-mail en sms berichten, route maps enz. QR codes kunnen in postzegelformaat zijn maar ook zo groot als een gebouw. Grotere of meer gedetailleerde QR codes kunnen uiteraard meer informatie bevatten.
 
 
 

QR toepassingen.

Ze zijn toepasbaar voor zowel drukwerk als digitale vorm. Bijv. tijdschriften, advertenties, visitekaartjes, productinformatie, kleding, entreekaartjes of op auto's. Internetcafés, billboards, LCD/Plasma schermen, websites, enz.
 
Er is ook de zogenaamde BeeTagg. De BeeTagg code is de meest populaire niet-standaard 2D-Code voor Mobile Tagging. Het is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor Mobile Tagging. Bijv. voor detectie, beveiliging en marketing doeleinden. Het leuke van de BeeTagg is dat u er uw eigen logo in kunt plaatsen dus is er direct een associatie tussen uw campagne en uw merk.

Je kan je eigen gratis QR codes maken op www.sqru.eu en
alle scans opvolgen door middel van tracking en statistieken...

Heb je vragen over onze mobiele toepassingen? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.
 
 
* Alle prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld.
Gerelateerde links

OPGELET: Actie geldig tot 31/07/2024
 

Gentse webdesign © 2010 - 2024
Algemene voorwaarden  |  Privacy