Gent
webdesign
Privacybeleid
 

Gentse webdesign  is tegen SPAM!

Onze webserver herkent automatisch het IP-adres en de logtijd van elke bezoeker op onze website.

We verzamelen de e-mailadressen van personen die met ons via e-mail corresponderen en verzamelen informatie over de webpagina's die door consumenten worden bezocht, zoals naam en adres.
De verzamelde informatie wordt gebruikt om consumenten op de hoogte te brengen van updates op onze website en voor marketingdoeleinden.

Betreffende cookies: we gebruiken cookies om de voorkeuren van bezoekers op te slaan en informatie over de sessie te bewaren. Zo wordt onder meer bijgehouden welke producten aan hun winkelwagentje werden toegevoegd en slaan we de taalvoorkeur voor U op.

Als u niet langer e-mails van ons wenst te ontvangen, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen via ons contactformulier of door te bellen naar het ondervermeld nummer, schriftelijk op het ondervermeld adres. Indien u periodieke mailings met informatie over nieuwe producten, diensten en evenementen wenst te ontvangen, hoeft u enkel online uw adres in te voeren.
Als u hierover liever geen mailberichten wenst te ontvangen, gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen door een e-mail via ons contactformulier, door te bellen naar het ondervermeld nummer, schriftelijk op het ondervermeld adres.
Gelieve uw volledige naam en adres te vermelden. Er zal enkel telefonisch contact worden opgenomen met personen die online hun telefoonnummer hebben vermeld i.v.m. bestellingen die zij online hebben geplaatst. Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden.

We hebben geen samenwerkingsverband noch speciale relatie met online advertentiebedrijven.

Nu en dan is het mogelijk dat we de klantengegevens gebruiken voor nieuwe, niet voorziene toepassingen die nog niet vermeld stonden in onze privacyverklaring.
Indien we op een gegeven moment in de toekomst uw gegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, zullen we met u contact opnemen alvorens we uw gegevens hiervoor gebruiken en u op de hoogte stellen van ons nieuwe gegevensbeleid. U zal dan ook de keuze hebben om niet deel te nemen aan deze nieuwe toepassing van uw gegevens. De wijzigingen zullen verschijnen op onze website om u hiervan op de hoogte te stellen en u de kans te bieden om hier niet aan deel te nemen. Als u bezorgd bent over hoe uw gegevens worden gebruikt, raden we u aan om regelmatig onze website eens te bekijken. Klanten kunnen verhinderen dat hun gegevens worden gebruikt voor andere doeleinden dan aanvankelijk bedoeld. Dit kunt u doen door te mailen naar het onderstaande adres, te bellen naar het onderstaande nummer, schriftelijk op onderstaande adres.

Bezoekers van onze website kunnen op verzoek alle gegevens die we over hen bijhouden, raadplegen en wijzigen [ook de persoonsgegevens]. Naast de persoonsgegevens kunt u dus ook uw financiŽle gegevens (bijv., gegevens van uw credit card) en contactgegevens (bijv., naam, adres, telefoonnummer) in ons bestand raadplegen. Consumenten die deze informatie wensen te raadplegen, kunnen dit doen via ons contact formulier of ondervermeld mobiel telefoonnummer.
Bezoekers die bepaalde gegevens, zoals contactgegevens, financiŽle informatie, unieke identificatoren en transactiegegevens wensen te wijzigen, kunnen dit op eenvoudig verzoek doen.
Consumenten die deze gegevens wensen te wijzigen kunnen dit doen via ons contact formulier of ondervermeld mobiel telefoonnummer.

Betreffende veiligheid van gegevens: bij het doorsturen en ontvangen van bepaalde belangrijke gegevens zoals financiŽle informatie of gegevens betreffende gezondheid, worden onze bezoekers doorgestuurd naar een beveiligde server. Door een pop-upvenster op onze website worden klanten hierop attent gemaakt.

Indien u van mening bent dat deze website het vooropgestelde gegevensbeleid niet volgt, kunt u met ons contact opnemen via de ondervermeld adressen of het telefoonummer.

BIJKOMENDE INFORMATIE

Gentse webdesign is een initiatief van T-PI.be.
Tomas G.W. De Bruyne - Oranjeboomstraat 41, BE-9030 Mariakerke - Mob.+32(0)484 439 444
RPR Gent , Btw BE-859.817.304 | Fortis: 001-4127231-54 | info@t-pi.com | www.t-pi.com
Alle briefwisseling en facturaties worden verzonden onder de naam van Tomas De Bruyne en zijn onderneming
T-PI (T-Productions : Programming & Interface).
  www.t-pi.be
 
 
OPGELET: Actie geldig tot 30/06/2024
Ook kunnen wij uw Google AdWords campagne('s) en banners verzorgen.
De kosten van een AdWords web marketing campagne variŽren van € 50 tot € 1.000 per maand, al naar gelang uw wensen en noden ...

Gentse webdesign © 2010 - 2024
Algemene voorwaarden  |  Privacy